DRUM Studio 203

 Double Ozone

 
 

In Nijmegen-Oost worden drum- en percussielessen gegeven in een goed geoutilleerde, geluiddichte drumstudio door (de gediplomeerde) docent Peter Hengst. Lessen worden gegeven in alle mogelijke bestaande stijlen en desgewenst toegespitst op de smaak van de betreffende leerling.
De studio heeft de beschikking over twee complete drumstellen en verscheidene percussie-instrumenten (conga’s, bongo’s , cowbells etc.), naast goede professionele opname-apparatuur.
Het plezier in het spelen van drums of percussie staat voorop, naast het vooruitgaan in speelniveau en de eventuele inzetbaarheid in bands.
Lessen worden individueel gegeven aan alle niveau’s; van absolute beginners tot aan aspirant-kandidaten voor een conservatorium-opleiding (waarbij ook de diverse (historische) trommeltechnieken uitgebreid aan bod zullen komen).
Reeds jarenlang ben ik als slagwerkdocent verbonden aan het Cultureel Centrum De Lindenberg in Nijmegen en aan het Arnhems Conservatorium (ArtEZ) naast werk als freelancer (studio-)musicus.
Ik hoop via deze website voldoende informatie te hebben verstrekt en je als leerling te kunnen verwelkomen. Altijd kan vrijblijvend contact met me worden opgenomen voor nadere toelichtingen.

 

Welkom

Drumstudio 203
Drumstudio 203

Door de leerling wordt gespeeld op het hier rechts afgebeelde drumstel.

(voor de kenner: een Gretsch Catalina Maple)

Drumstudio 203
Drumstudio 203
Drumstudio 203
Drumstudio 203
Drumstudio 203

P.E.-Blues (Peter Hengst; Art Shock)